Hopp til hovedinnhold

Inga Live Kippersund og Turnekompaniet

Teaterskapere og kulturambassadører!

  • Tre menn og en dame kledd i blå dresser med vester og hvit skjorte. De står i firkantform med spissen ned.
    1/1
    Turnekompaniet

Turnekompaniet består av søskenflokken Kippersund. Inga-Live, Anders, Jonas og Peter. De er ei teatergruppe som opererer i det frie feltet, ble startet i 1987 og har utallige forestillinger og reisedøgn gjennom flere tiår.

Målet har hele tiden vært å lage spennende og engasjerende forestillinger med vekt på den gode historien.

I 2006 fikk Turnekompaniet fast tilhold på Hamar Teater. Der er det alt fra øving til konserter, møter, forestillinger og selskap daglig hele året rundt.

Inga-Live og co produserer forestillinger og konserter. Om sommeren er de mest ute på Atlungstad der de samarbeider med brenneriet og lager flotte forestillinger gjennom sommeren. I år spilles Stormen, Trost i Taklampa og Sherlock og mysteriet på Atlungstad.

Romjulteateret har de holdt på med i snart 30 år – til jul i år setter de opp Snedronningen!

Hamar Teaters barne – og ungdomsgrupper har ca. 100 barn.

Lokalene leies ut til mange, og de legger til rette for ett hyggelig vertskap for mange andre kulturaktører; bl. annet Hamar-revyen, Anjazz, Damenes Aften, Nordisk Poesi-festival og Hamar Jazzklubb, mange kor, korps , band og alle andre som trenger en scene.

Hovedplanen har alltid vært å lage kule opplevelser for folk samt være et hyggelig og tilgengelig vertskap på en møteplass der publikum kan finne noe som passer akkurat for dem. Derfor går de bredt ut, slik at alle skal finne noe de liker.