Oppgaver

MARKEDSFØRING 
Dele ut flyers og program, henge opp plakater, delta på events på Maxi og eventuelle andre markedsføringstiltak i ukene før festivalen. Kan fint kombineres med andre oppgaver under selve festivalen.

TEKNISK
Er du hendt og praktisk anlagt, er det stor mulighet for at du kan brukes til å strekke tau, sjaue, rigge boder, tømme søppel og ellers gå guttene i tekniskavdeling til hende ved behov.

BILLETTSALG
Vi trenger ganske mange som kan selge billetter under festivalen. Må takle stress og helst kunne regne litt i hodet samt beherske izettle salgssystem(opplæring gis).

PARKERINGSVAKT
Veilede bilførere til å finne parkeringsplass, selge parkeringsbilletter manuelt dersom det er kø ved automatene eller bilfører ønsker det, passe på at alle løser parkeringsbillett.

MATSALG 
Skjære og steke kjøtt, betjene publikum som ønsker å kjøpe mat både i«vertshuset» og ved grillen utenfor ølstua. Forefallende kjøkkenarbeid som også inkluderer rydding og oppvask.

ØLSTUA 
Her må du være minst 18 år for å få jobbe. Selge øl, vin, mjød og snacks til publikum. Rydde bordene. Noe kveldsarbeid må påregnes. 

OMSORGSNONNE/ - MUNK
Gå runder til de andre frivillige og passe på at disse har det bra, servere dem kaffe og/ eller vann og eventuelt en matbit fra deltakerkantina.

PRINSESSESKOLE 
Holde orden i rekken av ivrige, små prinsesser. Skrive lister og diplomer.Hjelpe til med å lære bort prinsessekunster som froskekyssing, vinking og neiing.

DRAKTUTLEVERING 
Sørge for at de andre frivillige får tildelt riktig drakt, passe på at de leverer inn draktene sine, holde vakt så ingen uvedkommende kommer inn i draktlageret.

MINIBANK
Middelalderfestivalens minst middelalderske sted er "Banco Santo Spirito" hvor publikum kan få ta ut kontanter til bruk på markedet hos de tilbyderne som ikke tar kort eller har alternative betalingsløsninger. Her må du beholde roen.

INFOTELT
Festivalens administrative hjerte. Her løses fribilletter og forhåndsbestilte billetter inn, og her kan publikum få hjelp og info om alt de lurer på. Her trengere vi serviceinnstilte folk som alltid har et smil på lur, og som liker å hjelpe folk.

BILLETTKONTROLL
Det er viktig at bare de med gyldig billett slipper inn på området, og at bare de med matbillett slipper inn i deltakerkantina. Dette er et relativt stillestående arbeid med korte skift, så flere skifte må kunne påregnes i løpet av dagen.