Hopp til hovedinnhold

Oppgaver

MARKEDSFØRING 
Dele ut flyers og program, henge opp plakater, delta på events på Maxi og eventuelle andre markedsføringstiltak i ukene før festivalen. Kan fint kombineres med andre oppgaver under selve festivalen.

TEKNISK
Er du praktisk anlagt, er det stor mulighet for at du kan brukes til å strekke tau, sjaue, rigge boder, tømme søppel, renhold og ellers gå guttene i tekniskavdeling til hende ved behov.

BILLETTSALG
Vi trenger ganske mange som kan selge billetter under festivalen. Må takle stress og helst kunne regne litt i hodet, selv om opplæring gis.

PARKERINGSVAKT
Veilede bilførere til å finne parkeringsplass, selge parkeringsbilletter manuelt dersom det er kø ved automatene eller bilfører ønsker det, passe på at alle løser parkeringsbillett.

MATSALG 
Skjære og steke kjøtt og grønnsaker, røre i gryter, betjene publikum som ønsker å kjøpe mat både i «vertshuset» og ved grillen utenfor Ølstua både med å legge opp  mat og ta imot betaling. Forefallende kjøkkenarbeid som også inkluderer rydding og oppvask.

ØLSTUA 
Her må du være minst 18 år for å få jobbe. Selge øl, vin, mjød og snacks til publikum. Rydde bordene. Noe kveldsarbeid må påregnes. 

OMSORGSNONNE/ - MUNK
Gå runder til de andre frivillige og passe på at disse har det bra, servere dem kaffe og/ eller vann og eventuelt en matbit fra deltakerkantina.

PRINSESSESKOLE 
Holde orden i rekken av ivrige, små prinsesser. Skrive lister og diplomer. Hjelpe til med å lære bort prinsessekunster som froskekyssing, vinking og neiing.

DRAKTHJELP
Bidra til istandsetting av drakter før festivalen (håndsøm, stryking osv.), og riktig rengjøring av drakter etter festivalen. Sørge for at de andre frivillige får tildelt riktig drakt, passe på at de leverer inn draktene sine, holde vakt så ingen uvedkommende kommer inn i draktlageret.

INFOTELT
Festivalens administrative hjerte. Her løses fribilletter og forhåndsbestilte billetter inn, og her kan publikum få hjelp og info om alt de lurer på. Her trenger vi serviceinnstilte folk som alltid har et smil på lur, som har god oversikt, og som liker å hjelpe folk.

BILLETTKONTROLL
Det er viktig at bare de med gyldig billett slipper inn på området, og at bare de med matbillett slipper inn i deltakerkantina. Dette er et relativt stillestående arbeid med korte skift, så flere skifte må kunne påregnes i løpet av dagen.

SJÅFØR
Artister må hentes og kjøres, utstyr forflyttes, ærend utføres. Til alt dette trenger vi ofte bil, og noen til å kjøre bilen. Så hvis du har førerkort og gjerne en bil du kan stille til disposisjon, blir vi veldig glade for hjelp til dette.

Museum24:Portal - 2024.05.06
Grunnstilsett-versjon: 1